Online tanácsadás

Örömünkre szolgál, ha jogi problémájával személyesen fordul ügyvédi irodánkhoz.  Amennyiben megadja adatait, és röviden tájékoztat minket az ügyről, úgy rövid időn belül jelentkezünk Önnél.

Ügyvédi irodánk az adatvédelmi rendelkezéseket nagyon komolyan veszi. Kérjük klikkeljen itt, amennyiben személyes adatai védelméről többet szeretne megtudni.

Amennyiben jogi vonatkozású kérését on-line szeretné feltenni, kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatást, majd foglalja össze röviden a tényállást és tegye fel kérdését.

  • Az Iroda által nyújtott on-line tanácsadás ingyenes. Az ingyenes on-line jogi tanácsadás kizárólag tájékoztató jellegű, célja és funkciója az ügyintézés gyorsítása érdekében a személyes konzultációt előkészítő tájékoztatás.
  • A nem teljes körű kérdésfeltevés, ill. a terjedelmi lehetőségek miatt az on-line jogi tanácsadás nem alkalmas a minden szempontból teljes és helytálló jogi vélemény kialakítására és ennek következtében a választ adó ügyvéd nem vállal felelősséget az oldalon megjelenő jogi tanácsért.
  • A választ adót nem terheli felelősség abban az esetben sem, ha csak jelentős késedelemmel vagy egyáltalán nem ad választ. Felhívjuk eddigi és leendő Ügyfeleink szíves figyelmét, hogy ingyenes on-line jogi tanácsadási szolgáltatásunk igénybevétele mellett a megalapozott szakvélemény kialakításához minden esetben személyes konzultáció is szükséges.
  • Feltett kérdésére leterheltségtől függően 3-5 nap alatt válaszolunk. Csatolt fájlokat nem áll módunkban megnyitni. Telefonon nem nyújtunk tanácsadást.
  • A személyes konzultáció keretében nyújtott tanácsadásért munkadíjat számol fel irodánk.

Személyes konzultációra időpontot itt kérhet: