Társasági jog

  • Tevékenységünk kiterjed a társaságok /gazdasági társaságok, speciális társaságok, egyesületek és alapítványok/ teljes életútját végig kísérő jogi tevékenységekkel, így elsősorban alapítással, átalakulással, működéssel, újabb cégek alapításával kapcsolatos feladatok ellátására, valamint üzleti tárgyalásokon, hatósági eljárásokban való képviseletre, illetve végelszámolásban, felszámolás előkészítésében való jogi tanácsadásra, szerződések, cégiratok és okiratok készítésére, ellenjegyzésre, peres és nem peres eljárásokban való képviseletre.
  • Vállaljuk gazdasági társaságok egy órán belüli alapítását.
  • Végzünk cégmódosítást, közreműködünk üzletrész-átruházások lebonyolításában, szervezeti és működési, fegyelmi és egyéb belső szabályzatok kidolgozásában.
  • Vállaljuk tőkeemeléssel-, leszállítással, üzletrész-részvény átruházással kapcsolatos tranzakciók jogi támogatását, cégek átvilágítását.
  • Tekintettel arra, hogy a cégalapítással kapcsolatban gyakran a legnagyobb probléma az alapítandó társaság elnevezésének kiválasztása, vállaljuk, hogy az Ön által választott cégnevet a hatályos magyar cégnyilvántartásban ellenőrizzük.

Itt kérhet tájékoztatást irodánktól, hogy jövendőbeli cégének neve szerepel-e már a cégnyilvántartásban. Kérjük, hogy küldjön több lehetséges változatot. Kérdésére 1-5 napon belül választ adunk.

Irodánk közvetlen internetes hozzáféréssel rendelkezik az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Cégszolgálata on-line információs rendszeréhez, mely lehetővé teszi a Magyarországon bejegyzett bármely gazdasági társaság hiteles cégkivonatának, cégmásolatának, valamint cégbizonyítványának beszerzését, valamint azt, hogy Ön valamennyi, a cégbíróságok cégnyilvántartó rendszerében szereplő cégről hiteles és naprakész információhoz jusson.